Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Acer anunță noul laptop Swift 3 OLED cu procesoare Intel Core H din generația a 12-a

Acer anunță noul laptop Swift 3 OLED cu procesoare Intel Core H din generația a 12-a

Au fost prezentate și noile laptopuri convertibile Acer Spin 5 și Acer Spin 3

Cuprins:

  • Acer a prezentat astăzi o suită de laptopuri noi și puternice din gamele sale populare Swift și Spin, toate echipate cu procesoare Intel®Core din generația a 12-a și Windows 11.
  • Noul laptop Acer Swift 3 OLED este dotat cu cele mai recente procesoare Intel Core H din a 12-a generație și are certificare Intel Evo
  • Acer Spin 5 este un notebook certificat Intel Evo cu ecran tactil WQXGA 16:10 de 14 inci, proiectat pentru cei care au nevoie de un dispozitiv elegant și suficient de puternic pentru proiecte creative.
  • Subțire șiconvertibil, Spin 3 cu ecran 14 inchi este un laptop 2-în-1 FHD care vine cu un Acer Active Stylus pentru a desena și a scrie în mișcare.

Acer a prezentat astăzi o suită de noi laptopuri puternice din gamele sale populare de notebook-uri Swift și Spin, toate dotate cu procesoare Intel® Core din a 12-a generație și Windows 11.

Swift 3 OLED combină un ecran frumos cu performanțe puternice pentru profesioniștii aflați în mișcare, în timp ce Spin 5 și Spin 3 sunt concepute pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop portabil, cu funcționalitate multiplă.

Acer Swift 3 OLED

Acer Swift 3 OLED

Noul laptop Acer Swift 3 OLED (SF314-71) este echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core H din generația a 12-a, cu grafică Intel Iris® Xe, SSD-uri PCIe Gen4 și până la 16 GB de memorie LPDDR5, oferind profesioniștilor, freelancerilor și studenților performanțe puternice pentru munca axată pe creație și jocuri. Laptopul a fost, de asemenea, verificat de Intel Evo ca îndeplinind obiective cheie de experiență, cum ar fi pornirea instantanee din starea de repaus și oferind 10 ore[] de autonomie a bateriei în condiții reale. În situații dificile, o încărcare de 30 de minute asigură peste 4 ore de baterie.

Ușor, modern și subțire, Swift 3 OLED dispune de un ecran OLED de 14 inci format 16:10 WQXGA+ (2,8k) cu un raport ecran/șasiu de 92%, certificat VESA DisplayHDR True Black 500. Afișajul oferă imagini realiste care suportă 100% din gama de culori DCI-P3. Laptopul are un șasiu metalic din aluminiu cu o grosime de 17,9 mm, cântărește doar 1,4 kg și dispune de un touchpad OceanGlass realizat din deșeuri de plastic provenite din oceane, care oferă utilizatorilor o senzație tactilă elegantă, asemănătoare cu cea a sticlei.

Aspire Vero - seria ecologica de dispozitive Acer

Swift 3 OLED este dotat cu Intel Wi-Fi 6E pentru o conectivitate extrem de rapidă. Camera sa web FHD MIPI utilizează tehnologia Acer Temporal Noise Reduction (TNR) pentru a oferi un feedback video de înaltă calitate chiar și în condiții de iluminare redusă, în timp ce tehnologia Acer PurifiedVoice™ cu AI Noise Reduction asigură că vocea utilizatorului se aude clar și puternic. Tastatura sa cu iluminare LED are un design cu aerisire care expulzează cu 8-10% mai multă căldură decât o tastatură standard.

Acer Spin 5

Acer Spin 5 (SP514-51N) este un notebook convertibil ușor (1,3 kg) și ultra-subțire (16,9 mm), cu un ecran tactil WQXGA (2560 x 1600) de 14 inchi și format 16:10, cu certificare TÜV pentru lumină albastră redusă și un raport ecran/șasiu de 88%. Designul inovator al balamalei de 360 de grade a noului Spin 5, cu rulmenți concepuți special, permite tranziții ușoare între diverse moduri de utilizare: laptop, stand, cort sau modul tabletă, fiind astfel pregătit pentru orice sarcină. Spin 5 este conceput pentru cei care au nevoie de un dispozitiv elegant și convertibil, cu putere pentru proiecte creative.

Acer Spin 5 este un laptop verificat de Intel Evo și dispune de un procesor Intel Core i7 din a 12-a generație și de grafică Intel Iris Xe pentru a accelera nevoile de editare. Acesta este dotat cu până la 16 GB de memorie LPDDR5 și 1 TB de stocare pe SSD PCIe Gen 4. Killer Wi-Fi 6E AX1675i înseamnă conectivitate mai rapidă la rețele, iar cele două porturi USB Type-C cu Thunderbolt 4 asigură transferul rapid de date și livrarea rapidă a energiei.

Sistemul de răcire TwinAir al modelului Spin 5 este proiectat cu arhitectura Acer Vortex Flow, care crește performanța cu până la 75%[] . Conductele de căldură double, din cupru D6, ajută la menținerea unei temperaturi optime, pentru cea mai bună experiență de performanță. Stylusul reîncărcabil Acer Active Stylus cu tehnologie Wacom AES 2.0 oferă o precizie proiectată cu 4.096 de niveluri de presiune, pentru acuratețe și un control sporit. Spin 5 dispune, de asemenea, de tehnologia Acer PurifedVoice de reducere a zgomotului îmbunătățită prin AI și de DTS Audio pentru a asigura o calitate audio de înaltă calitate în apelurile video.

 

Acer Spin 3

Subțire, convertibil, cu ecran de 14 inchi, Spin 3 (SP314-55/N) este un laptop 2-în-1 cu ecran tactil FHD care vine cu un pen Acer Active Stylus[] pentru a desena și a scrie din mers. Este alimentat de procesoare Intel Core din a 12-a generație, grafică Intel Iris Xe și SSD-uri PCIe, și poate fi încărcat pentru 4 ore de utilizare[] în doar 30 de minute, oferind performanțe stabile și productivitate pentru profesioniștii aflați în mișcare. Acer Spin 3 are margini înguste care oferă un raport ecran/șasiu de 86% și se rotește la 360 de grade, ceea ce face ca trecerea de la citit, la luare de notițe sau la partajarea muncii să se poată face fără absolut niciun efort. Laptopul oferă conectivitate rapidă cu Wi-Fi 6 și porturi duale USB Type-C cu Thunderbolt 4 pentru a asigura transferul rapid de date, precum și încărcarea rapidă. Spin 3 dispune de o cameră HD cu tehnologia TNR de la Acer și este dotat cu Acer PurifedVoice și reducerea zgomotului îmbunătățită cu AI.

Prețuri și disponibilitate

Laptopul Acer Swift 3 OLED (SF314-71) va fi disponibil în EMEA din luna iulie 2022, la prețuri începând de la 999 EUR.

Laptopul convertibil Acer Spin 5 (SP514-51N) va fi disponibil în EMEA din luna iulie 2022, la prețuri începând de la 1.399 EUR.

Laptopul convertibil Acer Spin 3 (SP314-55/N) va fi disponibil în EMEA din luna iunie 2022, la prețuri începând cu 999 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este una dintre cele mai importante companii TIC din lume, fiind prezentă în peste 160 de țări. Pe măsură ce evoluează odată cu industria și cu schimbarea stilului de viață, Acer se concentrează pe crearea unei lumi în care hardware-ul, software-ul și serviciile vor fuziona între ele, creând ecosisteme și deschizând noi posibilități atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi. Cei 7.500 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, proiectării, marketingului, vânzării și asistenței pentru produse și soluții care sparg barierele dintre oameni și tehnologie. Vă rugăm să vizitați www.acer.com pentru mai multe informații.

 

© 2022 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate și/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea deținătorilor lor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare sau obligație și este posibil să nu fie disponibile prin toate canalele de vânzare. Prețurile listate sunt prețuri cu amănuntul sugerate de producător și pot varia în funcție de locație. Taxa de vânzare aplicabilă este în plus.

Lasă un răspuns