Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Galaxy întâlnește GV60 Genesis – îmbunătățirea experienței de conducere cu ajutorul cheii digitale alimentate de tehnologia UWB

Galaxy întâlnește GV60 Genesis – îmbunătățirea experienței de conducere cu ajutorul cheii digitale alimentate de tehnologia UWB

București, România – 18 mai 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. și Hyundai Motor Group au anunțat astăzi că vehiculul electric GV60 Genesis va fi primul care va permite utilizarea cheilor digitale ultra-wideband (UWB) disponibile pe dispozitivele Galaxy. Șapte dintre cele mai recente smartphone-uri Samsung Galaxy vor susține funcționarea cheii digitale alimentate de tehnologia UWB. Utilizatorii pot uita acele momente în care sunt nevoiți să-și caute cheile în genți dezorganizate sau buzunare adânci – acum, aceștia pot să-și deblocheze mașina direct cu smartphone-ul și să o blocheze din nou atingând senzorul ușii. Vom detalia modul în care această nouă tehnologie incredibilă transformă smartphone-ul într-o cheie digitală, simplificând viața de zi cu zi.

Image 4

Viitorul cheilor inteligente de mașină cu UWB

UWB este o tehnologie wireless care îi permite smartphone-ului să se conecteze și să comunice direct cu mașina. Odată ce cheia digitală este înregistrată, GV60 poate identifica dispozitivele Galaxy autorizate și poate debloca ușile pe măsură ce acestea se apropie.

 Image 1

Călătorii liniștite cu ajutorul cheii digitale din Samsung Pass

Cheia digitală este disponibilă în Samsung Pass, un sistem special pentru stocarea semnăturilor digitale, a ID-urilor și a parolelor. Mai târziu în acest an, ne gândim să extindem acest serviciu către Samsung Wallet, care le va permite, de asemenea, utilizatorilor să stocheze și să gestioneze în siguranță ID-uri digitale, bilete de călătorie, vouchere și carduri de credit direct pe telefonul lor. Această opțiune ajută în stocarea tuturor documentelor importante într-un singur loc, sigur și convenabil.

Image 2

Pentru a utiliza cheia digitală pe smartphone:

  • Se instalează și deschide aplicația Genesis Connected Service.
  • Se înregistrează informațiile mașinii în sistemul său de infotainment.
  • Se selectează meniul „Cheie digitală”de pe ecran și „Înregistrare” în aplicația Genesis Connected.

Și asta este tot! Samsung Pass ar trebui să înceapă înregistrarea automată a cheii în ambele aplicații.

Pentru Samsung Pass, se înregistrează informațiile mașinii și se certifică cheia pentru utilizare instalând aplicația Genesis Connected Services. Apoi, se accesează meniul cheii digitale din sistemul de infotainment al mașinii și se înregistrează cheia pe smartphone-ul personal. După finalizarea configurării, Samsung Pass se va deschide automat pe smartphone, iar cheia va fi gata de utilizare.

Image 3

Acum, utilizatorii își pot lăsa cheile mașinii acasă.

Deblocarea noilor moduri de a porni mașina

În funcție de setările mașinii, există două moduri de deblocare a mașinii folosind tehnologia UWB. Utilizatorii pot debloca mașina apăsând pe mânerul ușii în timp ce telefonul este în geantă, sau în buzunar, sau în mod automat, apropiindu-se de mașină cu smartphone-ul. Ambele moduri pot fi folosite interschimbabil, astfel încât aceștia să poată opta pentru cea mai simplă opțiune pentru ei.

Există, de asemenea, câteva funcții utile pe care utilizatorii le pot folosi de la distanță prin accesarea telefonului, precum claxonarea sau pornirea mașinii înainte de a intra în vehicul, apăsând butonul de motor din Samsung Pass.

Partajarea cheii digitale cu familia și prietenii

Ce se întâmplă în cazul în care cineva dorește să împrumute o mașină? Utilizatorii pot alege să partajeze cheia digitală cu trei dintre contactele lor, selectându-le dintr-o listă și dând click pe Trimite cheia digitală. Acest lucru va trimite un mesaj text care îi va ghida pentru configurarea unei chei digitale pe smartphone-ul lor Galaxy. Odată ce se partajează cheia, destinatarul poate începe să o folosească imediat, adăugând-o în Samsung Pass. Posesorii mașinii pot chiar să controleze timpul de acces la cheie și să revoce accesul atunci când este necesar.

Utilizatorii se pot bucura de o liniște totală știind că propia lor cheie digitală este securizată, datorită chipset-ului de securitate de nivel înalt care protejează Samsung Pass. Procesul strict de autentificare al aplicației asigură întotdeauna un control complet asupra persoanelor care pot împrumuta cheia mașinii.

La Samsung, credem că toți utilizatorii merită confortul unui stil de viață mai digital. De aceea, continuăm să lucrăm pentru a ne extinde serviciile privind cheile digitale prin colaborări inovatoare cu mai multe companii auto globale. Scopul nostru este să creștem numărul de dispozitive smartphone care permit chei digitale alimentate de tehnologia UWB.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

 

Lasă un răspuns