Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Huawei anunță un nou tur european al caravanei mobile ICT Roadshow 2022, menit să susțină transformarea digitală în Europa

Huawei anunță un nou tur european al caravanei mobile ICT Roadshow 2022, menit să susțină transformarea digitală în Europa

București, 17 mai. Anul acesta, Huawei Enterprise a anunțat un nou tur european al caravanei mobile ICT Roadshow 2022: Digital Transition to New Value Together. Huawei Roadshow va străbate țări din Europa Centrală de Est și Nordică pentru a întâmpina clienți, parteneri, mass-media și prieteni din industrie. Din mai până în septembrie 2022, turneul va ajunge în Polonia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Bulgaria, Grecia, Turcia, România, Serbia, Austria, Cehia, Slovacia și Ungaria.

Vizitatorii roadshow-ului vor descoperi cele mai noi produse Huawei, cum ar fi Campus Networks, ideale pentru o rețea de campus inteligentă complet wireless, centre de date full-stack și Huawei Clouds care oferă servicii cloud stabile și fiabile. Huawei va demonstra, de asemenea, soluții de ultimă oră pentru diferite industrii, educație, e-guvernare, finanțe, ISP și energie electrică. Expoziția oferă, de asemenea, oportunitatea unui schimb de opinii cu echipa de experți Huawei și testarea produselor.

logo

Huawei consideră că tehnologia nu ar trebui să fie în opoziție cu natura. În schimb, ar trebui să ajute natura să prospere și să reducă impactul activităților umane asupra planetei. În timpul roadshow-ului, vor fi demonstrate și mai multe proiecte menite să protejeze ecosistemele naturale din întreaga lume, folosind tehnologia digitală. Aceste proiecte sunt implementate în toată Europa sub umbrela inițiativei de incluziune digitală pe termen lung a Huawei, TECH4ALL, lansată în 2019 și au deja un impact benefic asupra biodiversității.

Acest roadshow are scopul de a demonstra soluțiile cheie necesare pentru a continua procesele de transformare. Intenția noastră este de a încuraja discuțiile deschise, de a împărtăși cunoștințele și de a oferi tuturor o idee despre ceea ce va fi în viitor. Huawei sprijină activ creșterea comunităților și a întreprinderilor locale”, a declarat Song Wenqi, President of CEE&Nordic European Enterprise Business Department.

De mai bine de unsprezece ani, Huawei și-a propus să dezvolte talentul local și să promoveze o mai mare înțelegere și interes pentru sectorul ICT. Academia ICT Huawei este un proiect de parteneriat între Huawei și universități din întreaga lume. Prin acest proiect, profesioniștii și studenții din domeniul obțin calificările și abilitățile necesare pentru angajare. „Până în 2021, în regiunea ECE și nordică, Huawei a cooperat cu peste 60 de universități și a educat peste 3000 de studenți. În plus, peste 11000 de persoane au fost certificate de Huawei”, a spus Song Wenqi.

Cu această ocazie, Huawei a anunțat că va extinde și mai mult inițiativele de susținere și cultivare a talentelor digitale prin mai multe programe, inclusiv Seeds for the Future. Până la sfârșitul anului 2021, 1688 de studenți (420 de studenți în 2021) din 26 de țări din Europa Centrală de Est și Nord au finalizat acest program. Prin programul de contribuție socială One Thousand Dreams și SmartBus, un proiect mobil de clasă digitală, Huawei dorește ca oamenii să se familiarizeze cu beneficiile tehnologiilor digitale și să le permită să acceseze și să utilizeze cunoștințele digitale.

În ultimii unsprezece ani, Huawei a ajutat clienți din multiple industrii. În viitor, Huawei Enterprise va continua să lucreze cu partenerii săi pentru a permite transformarea digitală atât pentru clienții guvernamentali, cât și pentru întreprinderi.

 

Huawei este un important furnizor global de infrastructură de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente. Compania are 194.000 de angajați și operează în peste 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi. Cu soluții integrate în patru domenii cheie – rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud – s-au angajat să aducă tehnologia digitală fiecărei persoane, locuințe și organizații pentru o lume inteligentă, complet conectată.

Portofoliul complet de produse, soluții și servicii Huawei este competitiv și sigur. Prin colaborarea deschisă cu partenerii ecosistemului, creează valoare de durată pentru clienți, fac eforturi pentru a oferi oportunități oamenilor, pentru a îmbogăți viața de acasă și pentru a inspira inovație în organizațiile de toate formele și dimensiunile. La Huawei, inovația se concentrează pe nevoile clienților. Compania investește masiv în cercetarea de bază, concentrându-se pe descoperiri tehnologice care duc lumea înainte. Pentru mai multe informații, vizitați Huawei online pe www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/HuaweiEUNews

http://www.facebook.com/HuaweiRO

http://www.youtube.com/Huawei

Lasă un răspuns