Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Philips monitors va fi prezent la ISE 2022 cu soluții pentru toate piețele verticale principale

Philips monitors va fi prezent la ISE 2022 cu soluții pentru toate piețele verticale principale

Monitoarele Philips expuse la ISE 2022 oferă performanțe ridicate și 

caracteristici sustenabile

Amsterdam, 6 mai 2022 – În perioada 10-13 mai 2022, Philips monitors, împreună cu Philips Professional Display Solutions, va participa la ediția din acest an a ISE 2022 din Barcelona, cea mai mare expoziție pentru profesioniștii din domeniul AV și al integrării de sisteme din lume. Vizitatorii sunt invitați la Fira de Barcelona, Gran Via, la standul 3Q600, în sala 3, pentru a descoperi cele mai noi monitoare Philips. Aici se pot vedea și experimenta cele mai recente noutăți din portofoliul de soluții al companiei, din domenii precum corporate, educație, retail și multe altele. 

MMD ISE2022

Monitoare cu touchscreen pentru învățământul la distanță

Unele dintre monitoarele Philips expuse la ISE prezintă ecrane tactile. Echipate cu tehnologie P-Cap (Projected-Capacitive), acestea suportă până la 10 puncte simultane, satisfăcând numeroase aplicații și excelând în susținerea unui învățământ mai înalt și mai atractiv, stimulând în același timp colaborarea între colegii de clasă. La stand, vizitatorii vor putea testa modelul Philips 242B1TC, un ecran de 23,8″ care se bazează pe tehnologia avansată In-Cell și pe tehnologia capacitivă proiectată. Răspunsul tactil mai natural, mai fluid și mai rapid răspunde nevoilor aplicațiilor educaționale, fie la școală, fie pentru învățământul la distanță. Philips 242B1TC este compatibil Windows 10, dar și cu diferite versiuni Android și Linux.

Flexibilitatea portului USB-C

Sistemul de andocare USB-C este o soluție utilă, concepută pentru a spori productivitatea profesioniștilor de astăzi. Cu ajutorul unui singur cablu, mufa reversibilă USB-C permite utilizatorilor să transfere date rapid și sigur, să își reîncarce notebook-urile și să își conecteze perifericele direct la monitor pentru a partaja fișiere, a viziona videoclipuri și multe altele.

La ISE, vizitatorii vor descoperi patru modele de monitoare Philips: modelul plat de 27″ (68,6 cm) 276B1JH, care îmbină securitatea camerei web Windows Hello cu standarde de mediu ridicate, modelul curbat de 34″ (86. 36 cm) 346E2CUAE pentru o productivitate mai mare, cu mai mult spațiu pentru aplicații alăturate, modelul curbat 346P1CRH de 34″ (86,36 cm) pentru a finaliza fiecare sarcină într-o vedere clară panoramică și modelul 279C9 de 27″ (68,47 cm) care a primit un premiu iF Design Award, fiind în același timp câștigător Red Dot în 2020.

Un apel către produsele sustenabile

Philips Monitors are pe piață un număr record de 64 de monitoare recent certificate TCO, generația 9. După cum garantează acest certificat, monitoarele Philips sunt produse în mod responsabil, având în vedere mediul înconjurător. Acestea dispun de o serie de tehnologii inovatoare și ecologice pentru economisirea energiei și sunt fabricate într-un lanț de aprovizionare în care sustenabilitatea și aspectele etice reprezintă o prioritate. De exemplu, PowerSensor și LightSensor sunt două dintre caracteristicile ecologice esențiale prezente pe majoritatea monitoarelor Philips.

Prezent la ISE este si modelul 272B1G de 27″ (68,6 cm), Full HD, cel mai ecologic monitor Philips disponibil pe piață.

“Suntem bucuroși să participăm la ISE și să oferim vizitatorilor posibilitatea de a încerca ei înșiși inovația pe care o aducem pe piață. MMD a lucrat pentru Philips Monitors la atingerea unor obiective importante, pentru a asigura clienților noștri cea mai bună experiență de utilizare, fiind în același timp sustenabili. ISE va fi momentul în care ne vom prezenta cele mai bune soluții pentru companii, business-uri și educație.”, precizează Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead și Senior Brand Manager EU la Philips Monitors & IT Accessories.

Despre MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie deținută în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cele mai importante monitoare și ecrane LCD din lume. Producătorii de televizoare.

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”) comercializează și vinde exclusiv ecrane LCD cu marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV Prin combinarea promisiunii mărcii Philips cu experiența TPV în producția de afișaje, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea de produse inovatoare pe piață.

Lasă un răspuns