Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Konica Minolta își extinde portofoliul de soluții de analiză video în urma parteneriatului tehnologic dintre MOBOTIX și Irisity

Konica Minolta își extinde portofoliul de soluții de analiză video în urma parteneriatului tehnologic dintre MOBOTIX și Irisity

București, 13 aprilie 2022

Konica Minolta, lider în industria echipamentelor de printare și integrator de soluții de management electronic al documentelor, cu o activitate de peste 30 de ani pe piața din România, anunță extinderea portofoliului de soluții de analiză video, în urma parteneriatului tehnologic dintre MOBOTIX AGunde deține un pachet majoritar de acțiuni și Irisity.

Konica Minolta își extinde portofoliul de soluții de analiză video atât la nivel global, cât și local, în urma parteneriatului tehnologic încheiat între MOBOTIX AG, producător german renumit pe piața sistemelor de supraveghere video profesionale și Irisity, companie suedeză de soluții de analiză video bazată pe Machine Learning.

Recent, Irisity a dezvoltat o aplicație certificată pentru platforma de camere de înaltă performanță MOBOTIX 7, prin intermediul căreia algoritmii de analiză video pot rula direct în camere, fără a mai fi nevoie de alte echipamente periferice. MOBOTIX 7 este o platformă inovatoare de aplicații de analiză video, scalabilă, cu arhitectură descentralizată și design modular, ce permite construirea unor soluții personalizate de securitate, pentru a răspunde nevoilor specifice ale utilizatorilor.

mobotix M73

Tehnologia de analiză video Irisity, utilizată împreună cu sistemele de supraveghere MOBOTIX, asigură captarea automată a informațiilor, înregistrarea, procesarea eficientă și rapidă a acestora și declanșarea oricăror procese conexe.

Prin intermediul parteneriatului dintre cele două companii, Konica Minolta va furniza soluțiile de analiză video avansată Irisity destinate unui spectru larg de scenarii de securitate ce vizează intruziuni, furturi, vandalizări, acte de violență sau accidente în diferite domenii precum sectorul industrial și energetic, construcții, industria de producție, logistică, retail, sectorul medical, transporturi și infrastructură, sectorul public sau educație. Toate funcționalitățile soluțiilor Irisity includ tehnologii de anonimizare în timp real, asigurând confidențialitatea și conformitatea GDPR.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a 30 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului fiscal 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Lasă un răspuns