Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Motorola: Top 5 motive pentru achiziția un smartphone cu ecran OLED

Motorola: Top 5 motive pentru achiziția un smartphone cu ecran OLED

București, 6 Aprilie 2022 – Motorola aduce tehnologiile performante mai aproape de utilizatorii săi cu noile telefoane cu ecrane de top OLED. De la modele mid-range, precum moto g31moto g41 și moto g71 5G, până la smartphone-uri premium, precum modelele din gama edge, Motorola își susține utilizatorii în căutare de experiențe de vizionare superioare cu o suită completă de dispozitive ce redau imagini la înaltă calitate.

Ecranele OLED sunt fabricate folosind materiale organice semiconductoare ce emit lumină puternică cu ajutorul circulației electricității prin straturile de semiconductori organici. Ecranele sunt renumite pentru contrastul impresionant și eficacitatea HDR, motiv pentru care tehnologia OLED este o specificație importantă pentru smartphone-urile performante.

De asemenea, ecranele OLED nu necesită backlighting, precum ecranele cu tehnologie LCD, și sunt mai subțiri și mai eficiente din punct de vedere energetic, pentru a asigura experiențe optime de utilizare. Tehnologia OLED oferă o calitate superioară a imaginii, dar și flexibilitate, Deși tehnologia OLED este renumită pentru redarea imaginilor de înaltă calitate, aceasta vine cu o suită completă de capacități și avantaje, precum:

  1. O calitate mai bună a imaginii: contrastul este mai mare, luminozitatea și culoarea neagrăsunt mai intense, oferă mai multe unghiuri de vizualizare, iar rata de refresh mai rapidă
  2. Optimizarea bateriei pentru o autonomie prelungită a telefonului
  3. Design mai simplu, pentru smartphone-uri mai subțiri și mai elegante
  4. Procesul de fabricare mai simplu
  5. Durabilitatea și eficacitatea sporită a telefonului

Motorola vine în ajutorul utilizatorilor în căutare de diversitate și specificații tehnice de top cu noua gamă de produse OLED ce include dispozitive accesibile, cât și flagship-uri impresionante.

 image001

moto g31

Gama moto g este renumită pentru suita completă de telefoane performante la prețuri avantajoase. Moto g31, unul din cele mai noi și mai accesibile modele din gama g, asigură o experiență de utilizare curată și eficientă datorită ecranului OLED Full HD+ de 6,4 inci și a sistemului cu trei camere de 50 MP.

Moto g31 este soluția ideală pentru vizionarea filmelor și serialelor preferate datorită procesorului extrem de rapid, iar cu bateria de 5.000 mAh cu autonomie de până la 36 de ore, toți clienții Motorola se pot bucura de streaming, apeluri video, sau surprinderea fotografiilor fără întreruperi.

 

 Noua generație moto g cu ecran OLED

 

moto g41 și moto g71 5G

 

Modelul moto g41  este prevăzut cu un ecran OLED, un sistem de camere triple de 48MP și stabilizare optică a imaginii, precum și cu o baterie de 5000mAh cu încărcare rapidă TurboPower™. Pe de altă parte, moto g71 5G aduce împreună un ecran OLED și conectivitate 5G prin intermediul unui  procesor de generație următoare, Qualcomm Snapdragon™ 695.

Cele două smartphone-uri dispun de ecrane OLED Full HD+ de 6,4 inci ce oferă o experiență de vizionare uimitoare datorită tehnologiei incredibile OLED cu DCI-P3 și a rezoluției Full HD+ ce surprinde imagini vibrante, luminoase și colorate, cât și o performanță fără precedent, la un preț accesibil. Mai mult, obiectivele cu unghi ultra-larg de 118º captează de patru ori mai mult conținut în cadru, în comparație cu un obiectiv standard de 78º, iar senzorul de profunzime ajută la estomparea automată a imaginilor de fundal pentru portrete cu aspect profesional. De asemenea, moto g41, și moto g71 5G sunt dotate cu o cameră macro de înaltă calitate, ce surprinde și cele mai mici detalii în fiecare fotografie.

 

gama moto edge

 

Noul dispozitiv moto edge 30 PRO este echipat cu cel mai avansat procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, un set de camere foto impresionant și alte specificații tehnice de top. Ecranul OLED de 6.7 inci al dispozitivului are o rezoluție 8K și o rată de reîmprospătare de 144 Hz ce asigură o calitate a imaginii de peste 26 de milioane de pixeli. Cel mai nou telefon premium de la Motorola aduce imaginile la viață și optimizează atât experiența de vizionare, cât și autonomia bateriei.

Motorola edge 20 este unul dintre cele mai subțiri telefoane 5G de pe piață și este  alegerea perfectă pentru utilizatorii aflați în căutarea unui smartphone cu design modern și elegant. Moto edge 20 este echipat cu un ecran OLED de 6,7 inci, cu rată de reîmprospătare de 144 Hz ce asigură vizionarea serialelor și a stream-urilor fără întreruperi, pentru o experiență video impecabilă. Mai mult, tehnologia OLED oferă cele mai clare și vibrante imagini, realizate cu ajutorul sistemului de camere performant, de 108 MP. De asemenea, Motorola edge 20 vine cu un chipset Snapdragon puternic și eficient, pentru o putere de procesare de până la 55% mai rapidă decât modelul anterior din gama edge.

Modelul edge 20 Lite de la Motorola oferă viteze 5G extrem de rapide, cu o configurație avansată a camerei, la un preț foarte accesibil. De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu un senzor de 108MP ce ajută la realizarea fotografiilor clare si vibrante, iar funcția ultra-wide Macro Vision le permite clienților Motorola să își dea frâu liber creativității. În plus, ecranul OLED de 6,7 inci cu rată de reîmprospătare de 90 Hz și bateria de 5.000 mAh transformă experiența de utilizare într-una extrem de plăcută.

 

Declinări legale

 

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comercianților respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

 

Despre Lenovo și Motorola

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii în schimbare mondială care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog

Lasă un răspuns