Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Televizoarele Samsung Smart TV (din România, Moldova, Bulgaria, Olanda, Portugalia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, Slovenia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina) vor oferi serviciul HBO Max începând de astăzi

Televizoarele Samsung Smart TV (din România, Moldova, Bulgaria, Olanda, Portugalia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, Slovenia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina) vor oferi serviciul HBO Max începând de astăzi

București, România – 8 martie 2022 – Samsung Electronics a anunțat faptul că, începând de astăzi, televizoarele Samsung Smart TV vor oferi serviciul HBO Max, platforma de streaming operată de WarnerMedia. Odată cu disponibilitatea noii platforme, familiile din România, Moldova, Bulgaria, Olanda, Portugalia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, Slovenia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, se pot bucura acum de o largă colecție de capodopere cinematografice, de la Harry Potter și Friends până la Game of Thrones și Sopranos; și noi apariții, precum sezonul 6 din Gossip Girl, sezonul 3 din Succession, Dune și The Matrix Resurrections.

HBOMax_9x16

De asemenea, cinefilii vor putea viziona și seriale nou adăugate pe HBO Max, precum Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, sezonul 3 din Euphoria și Station Eleven.

„Samsung se străduiește în mod constant să ofere cea mai bună experiență de divertisment la domiciliu. Cu cea mai recentă tehnologie de imagine și audio pe televizoarele noastre, telespectatorii pot accesa cea mai largă gamă de conținut provenit dintr-o varietate de surse. Acest parteneriat întărește angajamentul nostru de a oferi cel mai înalt nivel de divertisment pentru întreaga familie”, spune Nathan Sheffield, Head of TV and Audio, Samsung Electronics Europe.

HBOMax_16x9

Lider global pe piața de televizoare timp de 16 ani consecutivi, televizoarele Samsung Smart TV oferă cea mai largă selecție de aplicații de conținut disponibilă utilizatorilor, precum și o varietate de platforme de streaming.

Cum să descărcați HBO Max pe televizoarele Samsung Smart TV compatibile

Pentru a descărca aplicația HBO Max, televizorul Samsung Smart TV compatibil trebuie să fie conectat la internet. După aceea, trebuie doar să accesați magazinul de aplicații, situat în partea stângă a barei de pornire a televizorului, căutați „HBO MAX”, selectați aplicația și faceți click pe „Descărcați”. Veți avea nevoie de un abonament pentru a vă conecta la HBO Max. Abonații existenți ai HBO GO și HBO își pot folosi numele de utilizator și parola/acreditările existente pe HBO Max. Clienții noi se pot înscrie pe HBOMax.com sau prin Samsung Checkout, iar pentru utilizatorii care au accesat anterior HBO GO, prin abonamente la furnizorii de TV, vă recomandăm să consultați și informațiile oferite de aceștia.

HBOMax_1x1

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați Samsung newsroom.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns