Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • MSI lansează MSIology: Evenimentul virtual MSI Gameverse în care vor fi dezvăluite cele mai recente laptopuri de gaming și creare de conținut cu procesoare Intel® H din a 12-a generație

MSI lansează MSIology: Evenimentul virtual MSI Gameverse în care vor fi dezvăluite cele mai recente laptopuri de gaming și creare de conținut cu procesoare Intel® H din a 12-a generație

MSI, brand de renume la nivel mondial în producția de laptopuri, organizează evenimentul virtual MSIology: Gameverse, anunțând cele mai recente laptop-uri de gaming și creare de conținut. Caracteristicile includ cele mai recente procesoare Intel® seria H din a 12-a generație, grafică până la NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti și soluții termice exclusive MSI care măresc performanța la un nivel cu totul nou. MSI nu numai că a lansat cel mai performant laptop de pe piață, dar a anunțat și o serie de laptop-uri “Meta-Ready” pentru a conecta utilizatorii la Metaverse.

 MSI notebooks

MSI Gameverse: cheia spre Metaverse

MSI se concentrează întotdeauna pe combinația dintre design, performanță extremă și experiență prietenoasă de utilizare. Acum, MSI dezvăluie viziunea MSI Gameverse. Indiferent dacă sunteți creatori de conținut sau utilizatori VR, cele mai recente laptopuri MSI sunt o punte pentru a conecta oamenii la Metaverse. Derek Chen, MSI Notebook Worldwide Sales & Marketing Director, a declarat că „MSI a îndeplinit cerințele în plină expansiune ale Metaverse, creând o serie de laptop-uri Meta-ready.”

Plăcuța din metal lichid: secretul MSI pentru performanțe de top*

MSI anunță cu mândrie noua sa tehnologie exclusivă de răcire, „Phase-Change Liquid Metal Pad”. Atunci când temperatura computerului atinge 58°C (136°F), plăcuța din metal se topește și umple spațiul dintre procesor și blocul de răcire. Această tranziție face transferul termic mai eficient decât pastele termice tradiționale și mai fiabil decât soluțiile cu metal lichid. Cu această nouă tehnologie inovatoare de răcire, performanța generală crește cu până la 10%.

O combinație elegantă între laptopul de business și cel de gaming: Stealth GS77

MSI lansează noul laptop de gaming emblematic, Stealth GS77 – câștigător al premiilor CES Innovation Awards 2022. Stealth GS77 vine cu un design nou-nouț care mută balamaua spre mijloc și utilizează materiale mai robuste, rezultând o durabilitate de două ori mai mare decât la modelele anterioare. Mergând pe linia dintre muncă și jocuri, Stealth GS77 include funcții suplimentare pentru utilizare în afaceri. Are un trackpad mărit cu 50% și oferă taste cu 8% mai mari, pentru o experiență mai plăcută la utilizare. Noul Stealth GS77 vine și cu un obturator al camerei pentru a adăuga un nivel suplimentar de confidențialitate.

MSI Stealth GS77 este echipat cu cel mai recent procesor Intel Core din generația a 12-a și grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti. „Puterea oferită de Stealth GS nu este ceva de ignorat. Poate funcționa pe tot parcursul zilei și apoi vă poate alimenta jocurile, în timpul nopții”, a declarat Marc Chen, MSI Notebook Director of Product Management.

„Aș putea să-l folosesc ca stație de lucru pentru editare video, să-l iau cu mine la drum pentru o întâlnire de afaceri și apoi, la sfârșitul zilei, să mă joc și niște jocuri. Face tot ce am nevoie”, a declarat Tom Honeyands, gazda The Tech Chap.

Seria Raider GE, o bestie” performantă

„Când vorbim despre performanță, Raider GE se află chiar în vârful industriei de gaming”, a declarat Eddie Chen, MSI Notebook Senior Product Marketing. Seria MSI Raider GE nu numai că oferă cel mai recent procesor Intel Core i9 din a 12-a generație și grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti, dar echipează și tehnologia MSI OverBoost exclusivă, care oferă până la 220 de wați în total. Adică cu 13% mai mult, în comparație cu alte mărci.

„Unele laptop-uri pot lăsa impresia că vor atinge performanțele unui desktop PC, dar cu Raider GE acest lucru este sigur”, a mai spus Eddie.

Colaborarea Ubisoft: Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition

MSI a anunțat cu mândrie colaborarea cu Ubisoft pentru noua ediție a laptopului Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition. Inspirându-se din coloristica jocului, noul dispozitiv vine cu un design nou și atrăgător, în culorile galben, verde și albastru, ca și cum utilizatorii ar intra efectiv în joc.

Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition vine cu un design nou și  atrăgător

Conceput pentru jucătorii de FPS, MSI Crosshair 15 este echipat cu un display până la QHD de 240 Hz și grafică până la Nvidia RTX 3070Ti, care mărește puterea grafică totală până la 140 de wați, o creștere cu aproape 50% a puterii suplimentare față de media laptopurilor cu aceleași specificații. Cel mai important lucru: noul Crosshair 15 este și un laptop „Meta Ready”.

Marc Desfosses, programatorul principal al Rainbow Six Extraction a declarat că cea mai recentă ediție MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction este „o mare uniune dintre Ubisoft și MSI. Performanța puternică te ajută să domini jocurile. Este puterea pe care nu vrei să o ratezi.”

Intel este, de asemenea, mândru să își prezinte noua platformă în timpul evenimentului de lansare MSI. Greg Cnossen, Intel Global Consumer Sales General Manager, a subliniat că noua arhitectură a procesoarelor Intel din a 12-a generație oferă un amestec de performanță și eficiență, cu până la 14 nuclee disponibile în procesorul din seria H. „Combină procesorul nostru nou-nouț din a 12-a generație cu performanța termică și capabilitățile superioare de design de la MSI și poți vedea de ce suntem atât de încântați de laptopurile de gaming și de creație de ultimă generație de la MSI.”

Tehnologia întâlnește estetica cu noile MSI Creator 17 și Creator Z16P

În cadrul evenimentului, MSI a anunțat și noul laptop din seria Content Creation. Compania a dezvăluit cel mai recent câștigător al premiului CES pentru inovație, Creator Z17. Fabricat cu un șasiu din aluminiu și un afișaj cu raport Golden Ratio 16:10, designul noului Creator Z17 interpretează perfect conceptul de estetică tehnologică.

Creator Z17 vine, de asemenea, cu un cititor de carduri UHS Express full-size și acceptă MSI Pen – primul laptop de 17 inchi care acceptă pen-touch. Bruce Lin, Senior Notebook Product Marketing Manager, a remarcat că „indiferent dacă te afli la o cafenea pentru o pauză de relaxare sau dacă propui noile tale idei echipei de lucru, Creator Z17 este companionul perfect”.

MSI și-a actualizat și modelul emblematic Creator Z16 în Creator Z16P. Acesta este construit cu noile soluții de răcire exclusive MSI „Vapor Chamber Cooler” unde zona de răcire este mărită cu 76%, oferind astfel cu 65% mai mult flux de aer, sporind performanța cu până la 70% față de generația anterioară.

Precizia culorilor este un factor esențial pentru crearea de conținut, iar Creator Z17 și Creator Z16P folosesc tehnologia MSI True Pixel care atinge standardul de culoare 100% DCI-P3 și o acuratețe a culorilor Delta-E <2. Mai mult, pentru a crește eficiența, noua serie Creator vine cu cel mai recent procesor Intel i9 din a 12-a generație și grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti. Ambele sunt laptopuri „Meta-Ready”.

Both Creator Z17 and Creator Z16P support MSI True Pixel Technology

Nvidia și-a exprimat susținerea pentru laptopurile MSI din seria Content Creation în timpul evenimentului de lansare. Stephanie Johnson, Nvidia Studio Global Marketing VP, a declarat că cele mai recente modele MSI Creator Z17 și Z16 duc performanța și mobilitatea către noi culmi. Colaborând cu programul Nvidia Studio și platforma Omniverse și folosind aplicații de creație de top, artiștii își pot muta proiectele între aplicații în timp real. „Artistul nu va pierde nicio secundă cu noile laptopuri MSI Creator.”

Noua tehnologie AI MSI Center

Nu s-a concentrat doar pe performanța hardware, MSI a dezvoltat și tehnologii inteligente pentru o experiență mai fluidă. Cel mai recent Centru MSI oferă acum moduri AI. Noua caracteristică „Smart Auto” va detecta în ce situație se află utilizatorul și va ajusta automat sistemul în diferite moduri, oferind cea mai bună experiență posibilă. Funcția „Ambient Silent AI” va echilibra dinamic viteza ventilatorului în funcție de nivelul de zgomot ambiental și va oferi cea mai mare performanță posibilă, menținând totuși laptopul silențios.

Laptopurile MSI Meta-Ready

Seriile de laptopuri MSI de gaming și creare de conținut au fost complet actualizate cu cele mai recente procesoare Intel seria H din a 12-a generație și până la cel mai recent procesor grafic Nvidia GeForce RTX 3080 Ti pentru noile laptopuri Meta-Ready. Noile laptopuri MSI din a 12-a generație sunt puntea ta către lumea virtuală.

*Phase-Change Liquid Metal Pad este disponibil numai pentru seria Raider GE și Stealth GS77 cu procesor Intel® Core™ i9 pentru performanțe maxime.

Evenimentul virtual MSI MSIology:  msi.gm/MSIology2022

 

Pentru imagini hi-res vă rugăm să accesați: https://msi.gm/3J9DMq0

MSI Twitch:     twitch.tv/msigaming

MSI GAMING: https://www.msi.com/

MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram: https://www.instagram.com/msigaming/

MSI YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Twitter: https://twitter.com/msitweets

 

Abonați-vă la MSI RSS Feeds https://www.msi.com/rss pentru știri în timp real și mai multe informații despre produse.

Despre MSI Gaming

În calitate de pionier în tehnologie, MSI consideră mulțumirea clienților un imbold, iar personalul pionier din R&D reprezintă bazele necesare pentru o prezență globală în peste 120 de țări. O linie completă de notebook-uri, PC-uri All-in-One, plăci de bază, plăci grafice, desktop-uri, servere, IPC-uri, electrocasnice robotizate și electronice pentru vehicule demonstrează atuurile și eforturile MSI pe piețele comerciale de consum. MSI nu se dă înlături din fața niciunui efort în căutarea calității de top, a design-ului ușor de utilizat și a produselor rafinate, ceea ce îl face un brand lider ce îmcearcă să depășească așteptările clienților. Pentru mai multe informații despre produse, vă rugăm să accesați https://www.msi.com/

 

  • Toate drepturile referitoare la conținutul tehnic, imagini, text și alt conținut publicat în acest comunicat de presăsunt rezervate. Conținutul poate fi modificat fără o notificare prealabilă.

Lasă un răspuns