Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • HUAWEI FreeBuds Lipstick redefinesc estetica și sunetul printr-o experiență audio superioară și design ultra-chic

HUAWEI FreeBuds Lipstick redefinesc estetica și sunetul printr-o experiență audio superioară și design ultra-chic

București, 8 decembrie 2021 – Noile căști HUAWEI FreeBuds Lipstick lansate recent de Huawei Consumer BG oferă cu o experiență audio incredibilă, remarcându-se în același timp prin aspectul unic și elegant. Căștile marchează o nouă tendință în designul ultra-chic și îmbină această caracteristică cu experiența audio inteligentă, FreeBuds Lipstick fiind disponibile pe www.huaweistore.ro, la prețul de 1.099 Lei.

Totodată, FreeBuds Lipstick sunt incluse și în campania de Crăciun desfășurată de Huawei în perioada 6 – 29 decembrie, prin care consumatorii care achiziționează produsul au șansa de a căștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare, prin participarea la tragerile la sorți organizate în zilele 10, 17 și 22 decembrie. De asemenea, produsul este parte și din recomandărilor de cadouri dedicate femeilor.

Design unic în formă de ruj, de inspirație pariziană

HUAWEI FreeBuds Lipstick uimește de la prima vedere prin designul special în formă de ruj care revoluționează modelul tradițional al căștilor. Această estetică deosebită aduce o notă distinctivă și sofisticată produsului. Design-ul premium și minimalist transformă carcasa de încărcare într-un accesoriu de lux care poate fi folosit pentru a completa orice ținută. Produsul este proiectat de o echipă de la Centrul de Cercetare Estetică al Huawei din Paris, împreună cu departamentul de proiectare a produselor din China. Design-ul dreptunghiular în formă de ruj  este emblematic, cu linii minimaliste care decupează partea laterală a structurii 3D, pentru o înfățișare premium și unică.

800_800_3C5A2E33E158A1FA25A74A95443B022FF2E6A15E767EB409

Frumuseţea în atingere – dedictă eleganței

În comparație cu materialul din plastic, care este utilizat în general în proiectarea carcasei de încărcare a căștilor tradiționale TWS, HUAWEI FreeBuds Lipstick folosește oțel inoxidabil trecut printr-un proces de realizare complex – fiind utilizată o temperatură ridicată de până la 1300° C și un element rar care îmbunătățește vizibil rezistența la coroziune – oligoelementul de molibden (Mo). De asemenea, căștile sunt rezistente la temperaturi ridicate, au proprietăți hipoalergenice și își mențin luciul și netezimea după utilizarea îndelungată.

Proiectanții HUAWEI FreeBuds Lipstick au apelat la o procedura CNC pentru a modifica detaliile în milimetri și au lustruit produsul într-un unghi radian mic cu o rază de 0,5 mm. Acest lucru nu numai că păstrează acuratețea experienței vizuale generale, dar, în același timp, asigură finisaje delicate la atingere.

Suprafața de lustruire a produsului a trecut prin trei procese de șlefuire (dură, medie și fină). Corpul de lux din oțel inoxidabil este construit pe baza a 30 de procese de proiectare complexă și lustruit la un nivel ultra-înalt, producând o suprafață  netedă ca o oglindă.

Frumusețea transpusă în sunet – experiență audio inteligentă

Sunetul este cel mai important simț atunci când vine vorba de produse audio. Huawei îmbină tehnologia de top din industrie pentru căștile open-fit precum Anularea Activă a Zgomotului, tehnologia AEM și designul confortabil în  HUAWEI FreeBuds Lipstick aducând o experiență inteligentă de ascultare.

Carcasa HUAWEI FreeBuds Lipstick are o închidere magnetică, ce produce un sunet similar celui produs de inchiderea unui ruj tradițional.

FreeBuds Lipstick oferă un altfel de unboxing

Cutia în care vin căștile HUAWEI FreeBuds Lipstick este una parfumată care eliberează un parfum minunat,  pentru a recrea momente unice de romantism și pentru a adăuga o notă suplimentară de eleganță.

Design ultra-chic pentru cele mai noi tendințe în modă

HUAWEI FreeBuds Lipstick este accesoriul perfect pentru o ținută la modă. De la o ținută statement la ceva mai simplu, carcasa căștilor ajută utilizatorii să își completeze fiecare outfit.

Combinația clasică de negru misterios și auriu de lux a carcasei și căștile roșii pline de farmec adaugă rafinament oricărei ținute, într-un fel în care nu multe gadget-uri o pot face.

HUAWEI FreeBuds Lipstick satisface toate simțurile, ceea ce nu multe produse audio pot face. Aceste căști fermecătoare și unice merg mai departe de design, mai departe de sunet, ele înglobează stil și substanță și aduc o calitate audio excepțională și un design îndrăzneț.

 

Lasă un răspuns