Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • HUAWEI MateView GT duce gaming-ul la un alt nivel, ajutând utilizatorul să obțină victorii mai multe și mai ușor

HUAWEI MateView GT duce gaming-ul la un alt nivel, ajutând utilizatorul să obțină victorii mai multe și mai ușor

Monitorul oferă funcții speciale care îmbunătățesc experiența de gaming, devenind asul din mâneca utilizatorilor

 

București, 9 decembrie 2021 – Odată cu recenta lansare a noilor monitoare ultra-performante HUAWEI MateView GT 34” și HUAWEI MateView GT 27”, Huawei Consumer BG a intrat pe un nou segment, cel de gaming, pentru a inova și a satisface nevoile tuturor pasionaților de jocuri. Monitorul de 34 de inci vine echipat cu rame incredibil de înguste, un raport ultra-wide cu aspect 21:9, curbură 1500R și o rată de refresh de 165Hz, caracteristici perfecte pentru o experiență de gaming desăvârșită. MateView GT 34” este disponibil pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere la prețul recomandat de 2.599 lei pentru modelul echipat cu SoundBar și 2.299 lei pentru cel fără, iar modelul de 27” este disponibil la prețul recomandat de vânzare de 1.899 lei. De asemenea, seria de monitoare face parte din campania de Crăciun care vine cu oferte speciale pentru toți consumatorii.

HUAWEI Gaming Mate View (1)

Huawei a dat startul pregătirilor pentru sărbătorile de Crăciun cu o campanie dedicată acestei perioade, pentru a inspira consumatorii cu privire la cele mai frumoase cadouri de Crăciun pe care le pot achiziționa pentru cei dragi. Oferta specială de Crăciun conține reduceri importante, precum și cadouri promoționale oferite la achiziția lor. Astfel, cei care achiziționează unul dintre monitoarele MateView GT primește un gift box și intră în tragerile la sorți organizate în zilele de 10, 17 și 22 decembrie, unde pot câștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 de lei fiecare.

 HUAWEI Gaming Mate View (3)

HUAWEI MateView GT, potrivit pentru pasionații de gaming

Numărul pasionaților de gaming a crescut în ultimii ani, iar preferințele utilizatorilor în ceea ce privește echipamentul lor au devenit din ce în ce mai sofisticate. Utilizarea monitoarelor ultra-wide în configurații de jocuri este unul din trendurile care a câștigat teren în topul jucătorilor de pretutindeni, iar motivele sunt simple. Ecranele mai mari nu se remarcă numai prin setul impresionant de hardware, dar, mai important, pentru că oferă o experiență de joc vizibil mai captivantă datorită funcțiilor ecranului mai mare care înconjoară gamerul. Construit pe baza cercetărilor extinse și înțelegerea aprofundată a nevoilor și comportamentului jucătorilor, Huawei a lansat oficial HUAWEI MateView GT 34” – primul său monitor de ecran surround, conceput pentru jucătorii și utilizatorii care caută experiențe audio și vizuale de înaltă calitate.

HUAWEI Gaming Mate View (2)

Rata de refresh este, cel mai adesea, un factor decisiv atunci când utilizatorii sunt în căutarea unui nou monitor de jocuri. Având în vedere calitatea jocurilor și calibrul PC-urilor de gaming de actualitate, utilizatorii trebuie să aibă un ecran cu o rată de refresh de minim 144Hz înainte de a se putea bucura de diferite genuri de jocuri, cum ar fi First-Person Shooters (FPS). Accentul este pus pe capacitatea ecranului de a oferi o experiență vizuală mai bogată pentru a îmbunătăți sesiunea de joc, iar nu în ultimul rând, utilizatorii caută monitoare cu caracteristici de protecție pentru ochi pentru a ameliora oboseala acumulată în timpul sesiunilor lungi de joc, care pot cauza probleme cu ochii uscați și iritații datorate expunerii la lumină albastră.

O experiență vizuală captivantă îmbrăcată în culori vibrante

HUAWEI MateView GT 34” este echipat cu un ecran de 34-inch, cu o rezoluție de 3440 x 1440 și un aspect ultra-wide de 21:9, oferind aproximativ cu 33% mai mult spațiu de vizualizare decât majoritatea ecranelor principale de 16:9. Cu un design super-curbat 1500R, ecranul oferă o experiență de gaming captivantă datorită mărimii produsului, semnificativ mai mare. HUAWEI MateView GT 34” aduce utilizatorilor un alt nivel de claritate și detalii dincolo de caracteristicile vizibile în prima fază, permițându-le să se bucure de joc mai bine ca niciodată.

Monitorul HUAWEI MateView GT 34” are o gamă cinematică de culori P3 de 90% și un nivel de profunzime de culoare de 10 biți, acoperind 1,07 miliarde de culori vibrante. Cu o precizie profesională a culorii de °E <2, monitorul permite jucătorilor să se bucure de un spectacol vizual hiper-realist.

Mereu în avantaj cu o experiență vizuală de excepție

Rata de refresh este caracteristica cheie pentru orice monitor de gaming și este de obicei asociată cu calitatea imaginii. În timp ce monitoarele de tip entry-level sunt de obicei capabile să ruleze până la 60Hz, rata de refresh pentru monitoarele de gaming din zona premium poate fi adesea de până la 160Hz. Ratele mai mari de refresh reflectă o calitate mai bună a video-ului, reducerea problemelor cu ochii și o experiență generală îmbunătățită de joc. Pe de altă parte, o rată scăzută de refresh poate duce la fluctuații de lumină pe ecrane care pun presiune inutilă pe ochi și accelerează oboseala.

HUAWEI MateView GT 34” este echipat cu o rată impresionantă de refresh de 165Hz, elimină în mod eficient orice posibilă fluctuație de lumină a imaginii pentru o experiență de gaming excelentă. În plus, tipurile de joc precum FPS, în care o mișcare de fracțiune de secundă poate influența rezultatul, o rată mai mare de refresh poate oferi utilizatorilor avantaje importante pentru a-i ajuta să-și depășească concurența.

Un motiv general de îngrijorare existent în rândul comunității de gaming este acel moment în care gamerii pot experimenta starea de blocare a ecranului, ceea ce ar compromite experiența de gaming. Pentru a oferi o experiență fără erori, HUAWEI MateView GT 34” este comptibil cu tehnologia AMD FreeSyncTM Premium, care adaptează dinamic rata de refresh a imaginii la ratele de cadru variabile.

HUAWEI MateView GT 34” este echipat, de asemenea, cu Dark Field Control și Crosshairs, funcții care îmbunătățesc considerabil experiența de gaming. Feature-ul ‘Controlul Zonei Întunecate’ te ajută să ajustezi luminozitatea display-ului în zone cu lumină redusă, să îți vezi adversarul înainte să te vadă el pe tine. Și când îl vezi, țintești-l mult mai ușor cu feature-ul ‘Crosshairs’ de pe ecran.

Design inovator din pasiunea pentru gaming

HUAWEI MateView GT 34” are un design inovator și funcțional și este disponibil și într-o variantă cu SoundBar integrat, care servește drept bază pentru monitor, dar joacă și rolul unui difuzor puternic. Ajustarea volumului se face prin simpla glisare cu degetul de-a lungul SoundBar-ului, rapid, intuitiv și foarte convenabil chiar și în timpul jocului. Dispune, de asemenea, de un hub de iluminare RGB cu 36 de lumini RGB adresabile individual, oferind o gamă largă de opțiuni de schimbare a culorii. În plus, utilizatorii își pot personaliza efectele de iluminare favorite. Cuplat cu microfonul inteligent de anulare a zgomotului din partea de sus a monitorului, HUAWEI MateView GT 34” poate crea cea mai bună atmosferă pentru gaming.

Sesiunile extinse de joc pot provoca probleme cu ochii, iar HUAWEI MateView GT 34” a primit certificare TÜV Rheinland de lumină albastră redusă, ceea ce înseamnă că este mai mult decât capabil să filtreze lumina albastră dăunătoare în timpul jocurilor. Monitorul este compatibil cu tehnologia DC Dimming, eliminând posibilele fluctuații de lumină de pe ecran care pot cauza oboseala ochilor.

În plus, pe lângă monitorul de 34 de inci, Huawei a lansat și MateView 27”, un monitor mai mic, care dispune însă, de asemenea, de o rată impresionantă de refresh, tot de 165Hz, și o curbură a ecranului de 1500R. Are un ecran ultra-curbat de 27 inci, cu un raport de aspect de 16:9 și o rezoluție de 2560 x 1440 și se poate adapta tuturor jocurilor și filmelor pentru a oferi o experiență de divertisment captivantă pentru toți utilizatorii.

Pentru reproducerea culorilor, HUAWEI MateView GT 27″ vine cu o gamă de culori cinematice. Monitorul este calibrat cu atenție, oferind o reproducere exactă a culorilor, precum și imagini vibrante și autentice.

MateView 27” a primit, de asemenea, certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și sprijină tehnologia DC Dimming pentru a elimina lumina intermitentă. Aceste funcții ajută utilizatorii să reducă oboseala ochilor.

Acumulând ani de expertiză tehnologică în domeniul smartphone-urilor, notebook-urilor și tabletelor, Huawei pune bazele tehnologiilor inovatoare și măiestriei de calitate în gama sa de monitorizare complet nouă. Fiind primul monitor curbat din portofoliul companiei, seria HUAWEI MateView GT urmează tradiția seriei Mate și prezintă un display ideal atât pentru jucătorii cât și pentru utilizatorii care caută cea mai captivantă experiență audio și video.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns