Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • One UI 4 Update oferă o experiență mobilă ridicată, centrată pe utilizator

One UI 4 Update oferă o experiență mobilă ridicată, centrată pe utilizator

Noua actualizare de software oferă mai multă personalizare, setări de confidențialitate actualizate și multe altele

București, România – 17 noiembrie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea oficială a One UI 4, disponibil întâi pe seria Galaxy S21, pe modelele Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Cu noi opțiuni de personalizare, funcții de confidențialitate și acces la ecosistemul în continuă expansiune al Samsung, One UI 4 oferă o experiență mobilă avansată și un control total utilizatorilor săi.

04_galaxy_watch_software_update_new_watch_face_FeatureStory

„Ne angajăm să le oferim tuturor acces la cele mai bune experiențe mobile existente în prezent, cât mai curând posibil. One UI 4 îndeplinește această promisiune, echipând utilizatorii de smartphone-uri Galaxy cu cele mai recente funcții de personalizare și confidențialitate. Dar nu ne vom opri aici. În curând, și alți utilizatori de smartphone-uri și tablete vor putea beneficia de această actualizare de software, permițându-le o experiență mai simplă în întregul nostru ecosistem”, a declarat Janghyun Yoon, Executive Vice President and Head of Software Platform Team at Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

 03_Privacy_PressRelease

Your Galaxy, Your Way

One UI 4 le permite utilizatorilor să-și creeze o experiență mobilă personalizată pentru a-și satisface nevoile unice și pentru a-și exprima individualitatea. Cu o serie întreagă de palete de culori noi din care să aleagă, aceștia pot modifica aspectul și accesibilitatea tuturor elementelor care îi interesează, de la ecranul de pornire la pictograme, meniu, buton și fundal. Și, prin intermediul unor widget-uri redefinite, care oferă o personalizare și mai profundă față de cele anterioare, nu a fost niciodată mai ușor pentru ca utilizatorii să-și pună propria semnătură personală asupra experienței de utilizare pe smartphone-urile lor. Acum, aceștia se pot exprima și mai ușor cu ajutorul unei game variate mai mari de funcții emoji, GIF-uri și sticker-uri disponibile direct în tastatură.

02_galaxy_watch_software_update_group_challenge_FeatureStory

Protecție sporită pentru tot ce este important

Nu există confidențialitate fără o securitate puternică. De aceea, cu One UI 4, Samsung aduce cele mai noi funcții de confidențialitate și securitate pe smartphone-uri, astfel încât utilizatorii să poată alege exact ceea ce își doresc să partejeze sau să păstreze în intimitate. De la simpla notificare în momentul în care o aplicație încearcă să acceseze camera sau microfonul dispozitivului, până la un nou tablou de bord de confidențialitate care aduce toate setările și comenzile într-un singur loc accesibil, cu One UI 4, monitorizarea și controlul setărilor de confidențialitate devin mai simple ca niciodată.

01_KV_PressRelease

Conectarea la un ecosistem extins

One UI 4 ajută utilizatorii să profite la maximum de incredibilul ecosistem extins de dispozitive și aplicații terță parte al Samsung, deblocând o experiență mobilă mai puternică.

01_galaxy_watch_software_update_fall_detection_FeatureStory

Parteneriatele Samsung cu alți lideri din industrie, precum Google, asigură o experiență perfectă în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor și serviciilor preferate de la terți. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se vor putea bucura de aplicații precum Google Duo, care oferă apeluri video cu prietenii și familia de înaltă calitate.

Și, indiferent dacă utilizatorii doresc să folosească un Galaxy Fold, un Galaxy Watch sau un Galaxy Tab, aceștia pot obține un aspect și o senzație uniformă pe toate dispozitivele lor, putându-le sincroniza fără probleme.

00_galaxy_watch_software_update_thumbnail_image_FeatureStory

Disponibilitate

One UI 4 va fi disponibil pe seria Galaxy S21 începând cu 18 noiembrie, în România și Bulgaria, și va deveni, în curând, disponibil și pe seriile anterioare Galaxy S și Note, precum și pe seria Galaxy A, pe dispozitivele pliabile și pe tablete. Acest anunț vine alături de o nouă actualizare software pentru seria Galaxy Watch care, începând de astăzi, le permite utilizatorilor să se bucure de funcții de sănătate îmbunătățite și de noi interfețe de ceas.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Lasă un răspuns