Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Tehnologie
  • Primul televizor Samsung pentru spații exterioare – The Terrace – este disponibil și în România

Primul televizor Samsung pentru spații exterioare – The Terrace – este disponibil și în România

București, România – 06 august 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. anunță disponibilitatea în România a primului televizor creat pentru a fi folosit în spații exterioare – The Terrace, cu diagonale de la 55” (140cm) la 75” (190cm). Televizorul The Terrace are un ecran anti-reflexie, astfel încât experiența de vizionare nu este afectată de lumina soarelui, este rezistent la intemperii, având protecție IP55* pentru rezistență la apă și praf, este simplu de instalat și ușor de conectat la serviciul de cablu, Bluetooth® si Wi-Fi.

The Terrace_2 (1)

*Codul IP sau codul de protecție INGRESS este definit în standardul IEC (EN)60529, care clasifică și evalueaza gradul de protecție oferit de carcasele mecanice și incintele electrice împotriva intruziunii prafului, contact accidental și apă.

„În ultimul an, relația pe care utilizatorii o au cu tehnologia a devenit tot mai puternică, din dorința acestora de a rămâne conectați cu lumea. Tehnologia Samsung facilitează accesul de acasă la activitățile ce țin de muncă, școală, educație, divertisment și viața de zi cu zi, prin intermediul unor produse inovatoare care adresează noile noastre obiceiuri de viață. Iar odată cu The Terrace, experiența vizionării premium depășește granițele interioare ale caselor și ajunge în aer liber, pe terase, în grădinile noastre sau chiar la piscină”, a precizat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics România și Bulgaria.

Screenshot 2021-08-06 150048

Ecran Anti-Reflexie si Imagine 4K generată de Inteligența Artificială

Cu 4K QLED și capacitatea de a oferi niveluri de luminozitate până la 2.000 nit* poți experimenta acum o calitate superioară a imaginii și o vizibilitate optimizată chiar și in aer liber pe lângă casa ta. Cu Multi View, poți urmări simultan pe ecran două surse de imagine (de exemplu, emisiunea preferată și ecranul telefonului mobil). În plus, tehnologia Samsung MR-240 elimină neclaritatea în cadrele dinamice, pentru o experiență de vizionare cursivă destinată sesiunilor de gaming sau vizionarea emisiunilor sportive, filme și multe altele. 4K AI utilizează procesorul Quantum Samsung, care analizează automat conținutul și sursa pentru a reduce zgomotul imaginii, restabilește detaliile pierdute și re-definește conturul din jurul obiectelor și textului. Acum, te poți bucura de im7yAagini și sunet cu rezoluție 4K, chiar daca nu ai tot timpul acces la conținut 4K nativ.

*(spre comparație, un TV standard de interior oferă 400~600 nit)

Screenshot 2021-08-06 150121

Centrul tău de comandă

Terrace reprezintă modalitatea mai ușoară și mai inteligentă de a te bucura de tot ceea ce-ți place să vizionezi. Interacționeză cu televizorul prin comandă vocală și intră într-o lume conținutului tău preferat din Smart Hub cu doar un click. Conectează-ți toate dispozitivele tale externe la Terrace și lasă telecomanda smart, OneRemote (clasa protectie IP56), să preia controlul asupra experienței tale de vizionare în aer liber. Utilizează aplicația SmartThings pentru a controla alte dispozitive smart compatibile din apropiere (aparate electrocasnice, sisteme de monitorizare etc.)

Mai multe detalii despre The Terrace se găsesc aici. The Terrace este disponibil pe www.samsung.com/ro și în magazinele partenere.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns