Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Economie
  • Perioada de precomandă pentru seria HUAWEI WATCH 3 se prelungește și săptămâna aceasta

Perioada de precomandă pentru seria HUAWEI WATCH 3 se prelungește și săptămâna aceasta

Noile smartwatchuri Huawei vor fi în magazine începând cu săptămâna viitoare

Noul vârf de gamă va fi disponibil din 14 iulie pentru achiziționare pe www.huaweistore.ro și în magazinele de retail ale partenerilor 

 București, 6 iulie 2021 – Seria HUAWEI WATCH 3 care include modelele HUAWEI WATCH 3 Pro și HUAWEI WATCH 3, cele mai noi smartwatch-uri care oferă cea mai avansată tehnologie Huawei, punând accent pe interacțiune îmbunătățită, conectivitate independentă și interconectivitate, va fi disponibilă pe www.huaweistore.ro și în magazinele de retail partenere începând cu data de 14 iulie 2021. Începând cu aceasta data, HUAWEI WATCH 3 Pro Elite are prețul de 2.499 lei, HUAWEI WATCH 3 Pro Clasic este 1.999 lei, iar HUAWEI WATCH 3 este de 1.699 lei.   

HUAWEI WATCH 3 Series

Campania de precomandă se bucură de o prelungire a perioadei de valabilitate datorită cererii mari din partea consumatorilor. Precomanda va fi disponibilă inclusiv săptămâna aceasta și se va încheia pe data de 13 iulie. Cei care cumpără un ceas HUAWEI WATCH 3 Pro primesc în bundle și o pereche de căști FreeBuds Pro, la aceleași prețuri, iar pentru HUAWEI WATCH 3, clienții primesc o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i.

Vestea bună pentru cei care vor să achiziționeze noile produse este că Huawei Online Store a introdus de curând o nouă opțiune pentru clienții săi, plata în rate. Astfel, cei interesați pot achiziționa HUAWEI WATCH 3 Pro și HUAWEI WATCH 3 în 3 sau 6 rate fără dobândă, dacă dispun de un card de credit la una dintre băncile agreate.

HUAWEI WATCH 3

„Smartwatch-urile din noua serie HUAWEI WATCH 3 sunt autonome, inteligente și la fel de puternice ca smartphone-urile. Acestea sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor o viață cât mai confortabilă”, a declarat Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer BG România. „Design-ul, materialele excepționale folosite, includerea apelurilor eSIM, puterea bateriei, cât și monitorizarea sănătății și modurile de sport oferă utilizatorilor o serie completă de funcții pentru un stil de viață elegant și activ.”

Estetica smartwatch-urilor redefinită

Seria HUAWEI WATCH 3 stabilește un echilibru între smartwatch și estetica ceasurilor clasice. Pentru un design elegant, corpul din oțel inoxidabil șlefuit sau titan al ceasurilor este decorat cu sticlă 3D ultra-curbată sau safir și un ecran mare. HUAWEI WATCH 3 este prima serie de smartwatch-uri Huawei care vine cu o coroană rotativă 3D ce oferă feedback tactil. Datorită recunoașterii de înaltă precizie a mișcării degetelor, utilizatorii pot mări și micșora imaginile și glisa cu exactitate opțiunile meniului. De asemenea, HarmonyOS 2 introduce o interfață de utilizare complet nouă, cu un meniu de lansare a aplicațiilor de tip grid, care completează coroana rotativă 3D pentru o experiență de utilizare mai ușoară și mai intuitivă.

HUAWEI WATCH 3 Pro (2)

Seria HUAWEI WATCH 3 debutează cu o selecție extinsă de fețe și curele de ceas care oferă multiple opțiuni de personalizare. Cu o gamă largă de teme inovatoare și interesante incluzând tehnologie, gaming, DIY și videoclipuri scurte, fețele ceasului pot fi combinate și asortate cu curele de fluoroelastomer, nailon, piele, oțel inoxidabil și titan, pentru a crea accesoriul perfect ce poate fi asortat cu orice ținută.

Inteligență independentă, la fel de solidă ca la un smartphone

Seria HUAWEI WATCH 3 suportă conectivitate autonomă. Prin activarea serviciului eSIM pe smartphone-uri și la operatorii de telefonie, utilizatorii pot partaja între smartphone și smartwatch atât numărul de telefon, cât și planurile de voce și date. În plus, pot răspunde la apeluri pe oricare dintre dispozitive, pur și simplu atingând notificarea de pe dispozitivul ales. Această funcție permite utilizatorilor să lase telefonul acasă când merg la alergat sau la alte activitați sportive, sau când nu își doresc să-i poarte grija.

HUAWEI WATCH 3 Pro

Seria HUAWEI WATCH 3 vine cu magazinul de aplicații AppGallery preinstalat, de unde utilizatorii pot descărca nenumărate aplicații de la terți.

În ceea ce privește compatibilitatea, la fel ca și celelalte produse wearables Huawei, seria de ceasuri HUAWEI WATCH 3 permite conectarea cu diferite dispozitive și telefoane ce rulează sisteme de operare Android și iOS.

Autonomie ultra-ridicată a bateriei pentru monitorizarea sănătății pe tot parcursul zilei

Seria HUAWEI WATCH 3 este un asistent profesionist de monitorizare a fitness-ului, oferind peste 100 de moduri de antrenament, detectarea temperaturii pielii cu noul senzor de temperatură de înaltă precizie, detectarea căderilor și alerta SOS. Alături de funcțiile de monitorizare a sănătății, cum ar fi cele pentru ritmul cardiac, SpO2, somn și presiune, seria completă de funcții ale smartwatch-ului le permite utilizatorilor să rămână la curent cu starea lor de sănătate.

Seria HUAWEI WATCH 3 oferă o protecție completă a confidențialității datelor utilizatorilor și solicită consimțământul expres al acestora înainte de înregistrarea oricăror date. Criptarea HTTPS securizează datele în tranzit, astfel utilizatorii se pot bucura liniștiți de beneficiile funcțiilor de sănătate și fitness ale smartwatch-ului.

HUAWEI WATCH 3 Pro dispune de o autonomie ultra-ridicată a bateriei de 5 zile în modul smart și de până la 21 de zile în modul ultra-long. HUAWEI WATCH 3 poate rămâne pornit timp de 3 zile în modul smart și 14 zile în modul ultra-long.

 

HUAWEI WATCH 3 Pro vine în variantele: Classic și Elite, iar HUAWEI WATCH 3 este disponibil în versiunile Active și Classic.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Lasă un răspuns