Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Samsung Odyssey League se reîntoarce – de data aceasta cu Rocket League

Samsung Odyssey League se reîntoarce – de data aceasta cu Rocket League

Samsung dă start, încă o dată, competiției Odyssey League, de data aceasta cu un turneu European de Rocket League, care se va desfășura în perioada 23 iulie – 29 august în 10 regiuni și 34 de țări, cu premii în total de 25.000 EUR, dar și cu alte surprize Samsung Odyssey.

București, România – 5 iulie 2021 – După succesul Odyssey League cu Player Unknown’s Battlegrounds de anul trecut, Samsung Electronics Co., Ltd, liderul global pe piața monitorelor de gaming, invită din nou echipele la un nou turneu eSports – de data aceasta vor conduce mașini și vor trage la poartă în Rocket League, nu cu arme ca în PUBG. Există o mulțime de premii Samsung de câștigat, împreună cu un câștig total de 25.000 EUR.

Spectatorii finalei Europene vor putea descoperi cele mai noi monitoare de gaming Odyssey, care vor fi utilizate de echipele participante în etapele finale ale turneului. Reunind cele mai bune monitoare de gaming Samsung, precum premiatul Odyssey G9, declarat recent drept Cel Mai Bun Monitor de Gaming de către European Hardare Association sau noile modele anunțate, precum G70A, G50A și G30A, care le permit jucătorilor să se bucure de cele mai noi și performante PC-uri și jocuri de consolă, capabile de culori realiste, acuratețe și răspuns imediat. Perfecte, așadar, și pentru competiția de Rocket League.

Odyssey League, denumită după gama inovatoare de monitoare de gaming, este în cautarea celor mai bune echipe din Europa în competiția de Rocket League. Jucătorii care pot concura la cel mai înalt nivel, sinonim cu marca Odyssey, și sunt dispuși să o demonstreze, au șansa de a câștiga o parte din totalul de premii de 25.000 EUR.

 

Înscrierile la turneu s-au deschis în data de 2 iulie, iar echipele regionale se vor putea înregistra pentru a participa în etapa de calificări începând cu 23 iulie. Battle-urile câștigătoare din finalele regionale vor fi difuzate fiecare în limbile locale.

Echipele care vor reuși în finale vor trece în etapa europeană, care va avea loc în perioada 27-29 august și care va fi difuzată în limba engleză. În urma acesteia se va alege echipa câștigătoare.

Regiunile care vor participa la Odyssey League sunt următoarele:

Regiuni Țări / Sub-regiuni Etapa Data
1, 2, 3, 4, 5 Austria, Elveția, Italia, Spania, Portugalia, Polonia, Europa de Est, România, Grecia, Ungaria, Republica Cehă, Regiunea Baltică și Adriatică Calificări 23-26 Iulie
Finalele Regionale 7-8 August
6, 7, 8, 9,10 Benelux, Franța, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Marea Britanie Calificări 30 Iulie – 2 August
Finalele Regionale 14-15 August
Toți Toate Regiunile Finalele Europene 27-29 August

Echipele care doresc să participe se pot înscrie pe www.odysseyleague.gg.

Samsung va urmări progresul și știrile legate de turneu pe Twitter (@OdysseyLeague) și pe serverul nostru Discord.

Model G70A G50A G30A
Display Dimensiunea Ecranului 28″ 27″ 27″ 24″
Plat / Curbat Plat
Raport de aspect 16:9
Luminozitate (standard) 300 cd/㎡

(Peak 400 cd/㎡)

350 cd/㎡ 250 cd/㎡
HDR VESA DisplayHDR 400 HDR10
Rezoluție 3,840 x 2,160 2,560 x 1,440 1,920 x 1,080
Timp de răspuns 1ms(GTG) 1ms(MPRT)
Unghi de vizualizare 178°(Orizontal) / 178°(Vertical)
Rata cadrelor Max 144Hz Max 165Hz Max 144Hz
Funcție de Gaming FreeSync FreeSync Premium Pro FreeSync Premium
G-SYNC G-SYNC Compatible
Auto Source Switch+ Da
Etc.(1) Modul Eye Saver, Flicker Free, Egalizator negru, Optimizator de rată de reîmprospătare
Etc.(2) Mod Lag Low Input, Super Arena Gaming UX, Ultrawide Game View, CoreSync Lighting
Etc. Culoare NEGRU
Interfață Display Port 1.4 (1EA),

HDMI 2.1 (2EA),

USB3.0 Up (1EA) & Down (2EA)

Display Port 1.2 (1EA), HDMI 2.0 (1EA), Display Port 1.2 (1EA),

HDMI 1.4 (1EA),

Ergonomie HAS (suport reglabil pe înălțime), înclinare, pivotare, pivot
Montaj pe perete 100 x 100

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Despre Epic Games

Fondată în 1991, Epic Games este o companie americană întemeiată de CEO-ul Tim Sweeney. Compania are sediul central în Cary, Carolina de Nord și are peste 40 de birouri în întreaga lume. Astăzi Epic este lider în divertismentul interactiv și furnizor de tehnologie de motoare 3D.

Lasă un răspuns