Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • La dreamfashion.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru garderoba ta!

La dreamfashion.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru garderoba ta!

Cu totii  iubim hainele noi si hainele care sunt in voga, iar cel mai usor le gasim pe site-uri de specialitate precum dreamfashion.ro. Acest site ofera o multime de haine, pantofi si accesorii la moda, la preturi foarte accesibile, iar toate acestea provin de la brand-uri renumite!

 

Anul acesta am vazut lumea modei schimbandu-se constant, de la hanorace la bluze tricotate sau de la tricouri la camasi cu imprimeuri. Moda trece intotdeuna de la o extrema la alta, iar dreamfashion.ro ne ajuta sa fim mereu pregatiti.

 

Cum purtam o pereche de pantofi? Ce pantofi barbatesti se poarta in functie de culoarea costumului?

 

Atunci cand se alege culoarea costumului, desigur ca prima referinta este legata de gustul personal. Asadar, sa nu te limita la simplitatea negrului, deoarece alegerile in ceea ce priveste nuantele sunt nelimitate. In orice caz, cele mai comune optiuni sunt legate de:

 

Costume gri:

 

In astfel de cazuri poti opta pentru pantofi maro, visinii, negri sau rosii. In functie de nuanta de gri, alegerea poate varia. Asadar, daca tinuta este de un gri carbune atunci pantofii maro nu sunt pe lista de optiuni. Mai mult decat atat, atentia la detalii si alte combinatii este critica. De exemplu ce curea sau ciorapi adaugi in aceasta ecuatie poate fi ceva important.

 

Un trend in ultimul timp, un astfel de costum te cam provoaca la anumite combinatii mai aparte. Afla insa ca bleumarinul se asorteaza cu pantofii negri, maro si nu numai. Rosul sau visiniul sunt pe aceeasi lista. Indraznete sa faci combinatii care iti plac si ar trebui sa alegi ce crezi ca ti se potriveste ca definitie a personalitatii. O prima optiune ar fi sa alegi des un pantof maro.

 

Poate ca cea mai usoara situatie este sa combini negrul cu altceva. In acest caz, tot negrul ar putea fi optiunea pentru incaltaminte. Tine cont ca negrul nu merge cu maro si, de asemenea, un contrast nu este tocmai de preferat. O alta varianta poate fi legata de stilul usor rebel si casual, de o exagerare placuta precum combinarea costumului cu tenisi, acolo unde de altfel ai si mai multe optiuni legate de culori.

 

Se pare ca pantofii tip sneakers, cu o linie sport–eleganta, au fost detronati de catre modele de trainers voluminosi, cu aspect indesat, deloc delicat.

 

Noile ghete de drumetie au fost aduse la un alt nivel si patrund excelent in zona de street style, devenind acum accesorii pe care te poti baza in tinuta ta pentru toamna/iarna.  Desi sunt mai potrivite pentru munte, sunt foarte usor de combinat cu piesele vestimentare de oras.

 

Exista o multime de moduri de a purta pantofi in orice sezon, cu regula de a respecta proportiile si culorile. Hainele au puterea de a schimba total infatisarea unei persoane, iar in anul 2021 acest lucru este mai important ca niciodata. O haina poate sa scoata in evidenta anumite trasaturi si poate sa puna intr-o lumina mai buna unele persoane.

 

Magazinul dreamfashion.ro ofera cea mai completa colectie vestimentara de pantofi, haine de ocazie, tricouri, bluze si geci pentru orice sezon!

 

 

Lasă un răspuns