Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Cum arata salteaua ideala pentru cabana de la munte?

Dintotdeauna m-a atras zona montana si din punctul meu de vedere, aerul curat, padurile intinse si muntii care ating semet cerul, sunt unele dintre cele mai placute aspecte de care te poti bucura in viata,
De aceea, m-am gandit sa ma apuc de afaceri prin care sa imbin utilul cu placutul. Asa ca am vandut tot ce aveam, si cu agoniselile din ani de zile am plecat undeva intr-o zona mai salbatica, loc in care am construit o cabanuta.
Insa nu aveam de gand sa ma mut doar eu si fiind vorba despre o zona turistica cu peisaje deosebite, ne-am gandit sa exploatam cu adevarat acest potential.

Pe langa familie am inceput sa primim si oaspeti care sa fie incantati de noptile petrecute in varf de munte, sa poata admira cerul de acolo, de sus, care pare mult mai plin de stele si mai clar decat in marile orase.
Toti cei care ne calca pragul sunt incantati, deoarece le oferim camere curate, mancaruri traditionale si sanatoase, avand in acelasi timp parte de un somn odihnitor si linistit.
Insa asta nu se datoreaza doar zonei, un aport deosebit il au si saltelele pe care le-am achizitionat de curand de la magazinul saltele-online.ro.
Atat pentru familia mea, cat si pentru oaspeti am ales acelasi tip de saltele, pentru ca imi doresc foarte mult ca si ei sa se simta la fel de bine ca si mine.
Iata ce modele am ales pentru camere:

1. In camerele cu pat matrimonial am ales modelul Latex Economic Resta. Aceasta saltea a fost proiectata si realizata cu o tehnologie noua, pentru a se obtine cel mai mic pret fara a pierde confortul oferit de saltelele din latex.
Spuma Latex pe celula deschisa, asigura un confort si un transfer al umiditatii foarte bun. De asemenea, fiind un material natural bazat pe celule deschise, permite o circulatie excelenta a aerului in interiorul saltelei si are capacitatea de a absorbi umiditatea aparuta in zona de contact a corpului cu salteaua, diminuand semnificativ aparitia transpiratiei.
Aceasta saltea are o duritate medie-ferma, asigurand un confort deosebit si un control al umiditatii excelent.

2. In camerele cu pat pentru o persoana, am ales modelul Dual Foam, saltea care este realizata din doua tipuri de materiale.
Primul material este din tipul de poliuretan superelastic cu o grosime de 3 cm si o densitate de 28 kg/mc, material care are rolul de a crea un confort foarte bun si de a sustine in mod natural si eficient coloana vertebrala.
Al doilea material al acestei saltele este o placa poliuretanica indeformabila, creata cu celula deschisa.
Tratarea antialergica a materialului impiedica declansarea de reactii alergice la persoanele sensibile si, de asemenea, impiedica dezvoltarea acarienilor pe suprafata saltelei.

Recomand tuturor cu drag, pentru orice casa sau pensiune, saltele de calitate, asa cum vom gasi pe site-ul saltele-online.ro!

Lasă un răspuns