Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Canon lansează SELPHY QX20, o nouă imprimantă foto color portabilă care oferă versatilitate fără egal

Canon lansează SELPHY QX20, o nouă imprimantă foto color portabilă care oferă versatilitate fără egal

București, România, 1 octombrie 2024 – Canon Europe extinde gama de imprimante portabile prin lansarea imprimantei SELPHY QX20, un model cu performanţe ridicate, care le permite utilizatorilor să îşi exploreze creativitatea în moduri noi. Adaptată pentru cele mai răspândite formate de pe reţelele de socializare, noua imprimantă oferă acum compatibilitate şi cu hârtie în format 2:3 sau în format pătrat1 şi este disponibilă în nuanţe moderne precum roşu teracotă, gri închis şi alb clasic.

Noul model QX20 se adresează celor care pun pasiune în creaţiile lor. Fie că vorbim de note vizuale pentru proiecte personale, decorare de jurnale sau albume de amintiri folosind hârtie autocolantă, mesaje personalizate pentru cei dragi sau decoruri de perete, SELPHY QX20 oferă fotografii rezistente, de înaltă calitate, imprimate direct de pe smartphone. Datorită posibilităţii de a utiliza diferite dimensiuni de hârtie, imprimanta este potrivită pentru proiecte de tipul „365 de zile de fericire“, iar utilizatorii pot imprima zilnic câte o fotografie, pentru a avea o amintire tangibilă a întâmplărilor care ne bucură în fiecare zi.

Fără a avea nevoie de cartuşe de cerneală, SELPHY QX20 foloseşte tehnologie cu sublimarea culorilor care oferă fotografii de calitate deosebită, rezistente în timp. De asemenea, fotografiile sunt acoperite cu un strat de protecţie pentru a preveni decolorarea. Uşor de transportat, cu baterie încorporată şi compatibilitate Wi-Fi, noua imprimantă încape fără probleme într-o geantă, deci poate fi folosită din mers pentru a transforma pe loc momentele importante în amintiri fizice. Datorită dimensiunii compacte, imprimanta poate fi aşezată pe orice raft sau birou din casă, fără a avea nevoie de mult spaţiu.

Pe lângă flexibilitatea oferită de dimensiunile variate de hârtie, utilizatorii pot deveni şi mai creativi cu ajutorul aplicaţiei SELPHY Photo Layout, de unde pot selecta ştampile, filtre, margini şi text pentru a le adăuga unei fotografii. De exemplu, aceştia pot adăuga fulgi de zăpadă peste un selfie, pe care îl pot folosi pe post de cartonaş pentru masa de Crăciun sau pot adăuga inimioare unei fotografii făcută cadou de Sf Valentin. De asemenea, utilizatorii pot face colaje, pot adăuga cadre şi margini ce pot fi personalizate, iar noul mod de imprimare fără margini oferă amintiri imprimate pe toată suprafaţa hârtiei.

Alăturându-se unui portofoliu în creştere de imprimante portabile, care include CP1500, o imprimantă foto super-compactă pentru birou şi gama Zoemini, o serie de dispozitive de buzunar pentru imprimarea instantă de fotografii autocolante, noul model QX20 se potriveşte perfect în acest portofoliu, fiind o imprimantă eficientă şi elegantă, ideală pentru exprimarea creativităţii în orice moment.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi: https://www.canon.ro/printers/selphy-qx20/

– SFÂRŞIT –

 1 Hârtia foto este vândută separat.

Pentru întrebări din partea presei vă rugăm să contactaţi

The Good Company

Anca Apolozan

t. +40 728 148 844

e. anca.a@thegoodcompany.ro

 

Canon România

Iulia Becheanu

t. +4 073 179 1312

e.Iulia.becheanu@canon.ro

 

Despre Canon Europe

Canon Europe este partea EMEA a Canon Inc, furnizor global de tehnologii şi servicii de imagistică. Canon Europe îşi desfăşoară activitatea în aproximativ 120 de ţări, are aproximativ 12.850 de angajaţi în toată regiunea şi contribuie cu aproximativ un sfert la veniturile globale anuale ale Canon.

 

Fondată în 1937, dorinţa de inovaţie permanentă a adus compania Canon printre cele mai bune companii din lume în domeniul imagisticii, în decursul a celor 80 de ani de activitate. Compania îşi propune să investească în domeniile care contează şi să fructifice toate oportunităţile de dezvoltare, de la aparate foto, la imprimante comerciale şi echipamente industriale, la tehnologii în domeniul sănătăţii.

 

Filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferă.

 

Canon redefineşte mereu lumea imagisticii pentru binele cel mai înalt al umanităţii. Prin intermediul tehnologiei noastre şi datorită spiritului nostru inovator, redefinim limita imposibilului şi oferim oamenilor noi perspective de a privi lumea.

 

Pentru mai multe informaţii despre Canon România, accesaţi: www.canon.ro

Lasă un răspuns